Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Αγαπητά  μέλη ,

το Δ.Σ. θέλει να σας ενημερώσει για την μέχρι σήμερα πορεία του συλλόγου.
Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του  Δ.Σ., τα 5 μέλη τα οποία εκλέχθηκαν συγκρότησαν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο ορίστηκε ως εξής
Πρόεδρος ορίζεται ο κ. Τοπάκας Θεοδόσιος
Γενικός Γραμματέας ο κ. Καλτικόπουλος Σπυρίδων
Ταμίας ο κ. Τζελάς Κωνσταντίνος
Μέλη οι κκ. Βλαβιανός Νικόλας και Βασιλειάδης Αντώνιος.
Ακολούθως των ανωτέρω το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο και τον Ταμία όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες έκδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου και λοιπών διαδικασιών.
Την δημιουργία ιστοσελίδας  για  θέματα που αφορούν τους σκοπούς του συλλόγου αντί του blog http://proteas-hmh.blogspot.com/ η οποία θα είναι σύντομα επισκέψιμη.

Δράσεις του συλλόγου:
Στο εντευκτήριο του ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδος  τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία, Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί μέλη του Δ.Σ θα είναι εκεί   προκειμένου να συζητούνται και  ν΄ αναπτύσσονται θέματα που αφορούν τους σκοπούς του συλλόγου. Σας περιμένουμε λοιπόν για ουζάκι, καφέ και συζήτηση.
Στις 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου 2011 στις Σπέτσες διοργανώθηκαν οι πρώτοι αγώνες κλασικών και παραδοσιακών σκαφών. 

Το Δ.Σ του συλλόγου παρότι ενημερώθηκε τελευταία στιγμή κατάφερε να λάβει μέρος  με την υδραίικη βάρκα «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» που παραχώρησε το μέλος μας Ρομανός  Πέτρος.

Η συμμετοχή μας στον αγώνα ήταν εκτός συναγωνισμού διότι σύμφωνα  με τους κανονισμούς , το σκάφος μας δεν κάλυπτε τα 26 πόδια που απαιτούνται σαν όρος για την επίσημη συμμετοχή.
Να μας συγχωρήσουν τα μέλη του συλλόγου που δεν ενημερώθηκαν λόγω ελλιπής οργάνωσης του νεοσυσταθέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Παρόλο που το σκάφος μας ήταν εκτός συναγωνισμού οι επιδόσεις του  δημιούργησαν θαυμασμό στους οργανωτές και στους συμμετέχοντες.
Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε την επόμενη χρονιά  να συμμετέχουμε με το ανάλογο σκάφος αλλά και να δημιουργήσουμε έναν αγώνα για μικρότερα των 26 ποδιών σκάφη.
Για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου ξεκινάμε εργαστήριο ελευθέρων σπουδών  παραδοσιακής ναυπηγικής τέχνης.
Πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο μπορείτε να ζητάτε από τον έφορο ναυπηγικής εκπαίδευσης κ. Μανόλη Νικιφοράκης στο τηλέφωνο 697382561 και email trocar05@yahoo.gr.

Επίσης επεξεργαζόμαστε την οργάνωση και πιστεύουμε ότι σύντομα θα μπορούμε να ξεκινήσουμε μαθήματα ναυτικής παραδοσιακής τέχνης: όπως κωπηλασία,  χειρισμοί παραδοσιακού σκάφους με πανιά, αρμάτωμα, εξαρτισμού, ναυτική ορολογία, ναυτική παραδοσιακή μετεωρολογία κλπ.
Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία του συλλόγου στα τηλέφωνα, 6939591109. email proteashmh@gmail.com.
 Είναι γνωστό ότι ο σύλλογος στηρίζεται στην οικονομική υποστήριξη των μελών του. Παρακαλούμε όσοι δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για το 2011 το ποσό της οποίας είναι 30€ να εξοφληθεί μέσω της ταχυδρομικής επιταγής την οποία σας εσωκλείουμε. Επίσης υπάρχει δεύτερη επιταγή χωρίς ποσό για όσους θέλουν να βοηθήσουν τις προσπάθειες  μας.
Οι ταχυδρομικές επιταγές επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 4€. Στο μέλλον θα σας αποστείλουμε στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας.
Η συνδρομή σας ή όποια δωρεά και η προσέλκυση νέων μελών είναι πολύ σημαντική προκειμένου να επιτευχθούν  οι στόχοι μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ
ΤΟΠΑΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου